Blommor

Sommarstängt och kommande utskick

Här följer en kort information om vår verksamhet under kommande sommarveckor

Vecka 27-31 är skolans stängd och då har vi ingen möjlighet att svara på frågor via telefon eller e-post.

Frågor som gäller antagningen till årskurs 1 hänvisar vi till Gymnasieantagningen Storsthlm. Kontaktuppgifter hittar du här:

https://gymnasieantagningen.storsthlm.se/kontaktsida/

För övriga frågor hänvisar vi till Sollentuna kommun. Här hittar du kontaktuppgifter till kontaktcenter:

https://www.sollentuna.se/valkommen-till-sollentuna-kommun/

Kommande utskick

Du som är antagen till Rudbeck kommer att få ett brev hemskickat under vecka 33. Där får du bland annat information om skolstarten och uppropet som är den 21 augusti. Observera att om du blir antagen vid andra reservantagningen kommer vi inte att hinna skicka ett brev till dig. Då hänvisar vi dig till rudbeck.se för att få information om uppropstider med mera.

Du som vårdnadshavare till ny elev kommer att få ett brev hemskickat under vecka 33. Då får du bland annat information om skolans lärplattform Schoolsoft och vilka blanketter som behöver fyllas i inför skolstarten. I början av september kommer alla vårdnadshavare till elever i årskurs 1 bjudas in till ett föräldramöte. Inbjudan till detta skickas ut separat.

För dig som börjar i årskurs 2 och 3 kommer det att finnas information om skolstarten på Schoolsoft samt på rudbeck.se. Skolstarten är tisdagen den 22 augusti. Schemat kan du se i Schoolsoft från den 15 augusti. Observera att det schemat är preliminärt och kan komma att ändras fram till skolstarten.

Vi önskar er en trevlig sommar och ser fram emot att träffa er igen i augusti!